Vakantiehuis aan de  golfbaan in Zuid Frankrijk huren

Vakantie in de Gers

Onze vakantiewoning ligt in het prachtige en landelijke gebied van Gers, in de Midi Pyrenees. Gers is een departement in het zuidwesten van Frankrijk.

De woning is volledig gelijkvloers en heeft een bewoonbare oppervlakte van circa 90 m2.  De woning heeft 3 slaapkamers, maar omdat wij zelf ook nog heel graag willen genieten van onze woning en de omgeving, is de middelste slaapkamer afgesloten omdat we daar onze privé spullen hebben opgeslagen.

Naast de vakantiewoning ligt de golfbaan "Golf de Gascogne" met een clubhuis tevens restaurant. Het is een uitdagende 9 holes recreatie golfbaan waarop ook zonder GVB gespeeld kan worden. Huurders van onze vakantiewoning kunnen gratis gebruik maken van onze speelrechten op deze golfbaan voor 2 personen. De eerste 3 holes zijn vlak en de andere 6 holes zijn heuvelachtig met prachtige vergezichten.

De Gers biedt u talloze mogelijkheden, waarover wij u verder op onze website meer informatie geven.

Boek uw vakantie in onze woning in  de Gers via onderstaande link op de verhuursite van "Belvilla.nll".  

De beheerster van het clubhuis annex restaurant, staat ook als gastvrouw voor onze woning klaar om u te ontvangen. 

Als u nog verdere vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact met ons op via het contactformulier op de eerste pagina van deze website. U kunt ook via onderstaande button, direct naar de boekingskalender van onze verhuur organisatie Belvilla gaan en daar de beschikbaarheidskalender raadplegen. 

 

Huur Villa d'Artagnan rechtstreeks van eigenaar

Villa d'Artagnan is een compleet ingerichte gelijkvloerse woning voor 4 personen met o.a. een woonkamer die in open verbinding staat met de volledig ingerichte  keuken, 2  slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en wastafel, separaat toilet en een berging waarin de wasmachine staat, een eigen parkeerplaats in de carport als mede een ruime eigen tuin van circa 600 vierkante meter.

 

De huurprijs per week bedraagt inclusief 2 speelrechten op de golfbaan en gebruik van het bij de golfbaan aanwezige zwembad:

  • Hoog seizoen:  juli/augustus                   € 695,00
  • Midden seizoen: mei/juni/september   € 440,00
  • Laag seizoen: overige maanden              € 325,00

 

Deze tarieven zijn exclusief waarborg van € 150,00 en gebruik van linnengoed en verplichte eindschoonmaak ad € 65,00.

Voor verdere informatie, zie ook de website van de onze verhuurorganisatie "Belvilla.nl", via de link onder aan deze website pagina.

 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Uitzicht op de Pyreneeën